Baarle - Nassau - Hertog

Fietsroutes Toerisme Baarle-Nassau-Hertog

Onderstaande routes zijn verkrijgbaar bij Toerisme Baarle. 

Van Baarle naar Meersel-Dreef

Fietsroute van 47 km die u via een mooie route leidt naar het fietspad langs rivier de Mark. U kunt een bezoek brengen aan het bedevaartsplaatsje Meersel-Dreef.

Naar den Bockenreyder

Fietsroute van 49 km die door het buitengebied van Baarle, langs Weelde naar de vallei van de AA gaat. De route volgt deze vallei en gaat dan door landgoed De Utrecht naar een heel typisch cafeetje midden in dit landgoed. Van daaruit gaat deze route dan terug naar Baarle-Nassau-Hertog.

Chaamse Bossenroute

Fietsroute van 27 km. U fietst vanuit Baarle, via Chaam door de prachtige boswachterij Chaam en via een stukje Bels Lijntje terug naar naar Baarle-Nassau-Hertog.

Langs de grenzen van Baarle-Nassau-Hertog

Fietsroute van 54 km die langs de grenzen van de meest merkwaardige gemeenten van Nederland en België gaat.

Door de Kolonie

Fietsroute van 36 km die over het Bels Lijntje tot Turnhout gaat, een stukje langs het kanaal en door de Kolonie van Merksplas en de Kolonie van Wortel gaat. Dan gaat de route door het buitengebied van Castelré en Ulicoten terug naar Baarle-Nassau-Hertog.

Proef de 5 Trappisten

Beleef en ervaar de smaak van Trappistenbieren met deze unieke fietsroute, die u langs 5 verschillende Trappistenkloosters in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Antwerpen voert. Laat u meevoeren in het leven van de Trappisten en ervaar de mystieke sfeer van de kloosters tijdens uw fietstocht. De gehele route is 334 kilometer en bestaat uit 6 deelroutes. Iedere deelroute heeft z'n eigen bijzondere kenmerken en er is afwisseling van rustige landschappen en meer stedelijke dynamiek.

Vincent van Goghroute

De Van Gogh fietsroute voert u langs vijf gemeenten, die een unieke band met Vincent van Gogh hebben. U geniet van de mooiste Brabantse landschappen en bezoekt de plekken die Van Gogh hebben gevormd. De Van Gogh fietsroute volgt het fietsknooppuntennetwerk en is herkenbaar aan de Van Gogh routebordjes. De totale lengte van de route is 335 kilometer, opgedeeld in vijf aantrekkelijke deelroutes.